Jouw kantoor, vlakbij zee!

Workation in Portugal (oktober 2019)

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een digital nomad te zijn? Dan is de 8-daagse workation in Portugal van VillaForum wat voor jou. Werken in een warm land zonder afleiding van de dagelijkse beslommeringen. Sparren met gelijkgestemden en ook nog eens plezier hebben. Een plek om elkaar te inspireren. En naast al het leuks gaat jouw business gewoon door!

Jouw werkplek heeft uitzicht op zee en de duinen. Genoeg frisse lucht, op loopafstand van het strand en een klein restaurantje. In het weekend ben je zo in de prachtige stad Lissabon. En wil jij jezelf nog eens extra uitdagen? Dan kan je tijdens de workation in Portugal leren surfen.

Waar gaan we heen?
Naar een prachtige villa midden in de duinen, in de buurt van Lissabon. De kamers zijn comfortabel met elk zijn eigen badkamer. En er is een zwembad! Er kunnen beperkt aantal deelnemers mee, dus voldoende plekken om prettig te werken.

Werken in Portugal
Tijdens deze coworking holiday gaat het in de eerste plaats om jouw eigen doelen te verwezenlijken. Je kan nu de tijd nemen om een begin te maken aan je boek, de opzet van een online cursus of misschien wel iets heel anders. Wij zorgen voor de heerlijke maaltijden, hapjes, koffie en thee. Je kunt ook (optioneel) leren surfen. Hou er dan rekening mee dat je 4 ochtenden de golven trotseert en in de middag de tijd om te werken.

Is er een vast programma?
Iedereen is vrij om zijn eigen programma te bepalen. We hebben in principe de eetmomenten samen. En na de lunch of diner is er de mogelijkheid voor één of twee deelnemers om een project of probleem te pitchen aan de groep zodat er waardevolle kennis wordt gedeeld. In het weekend is er nog meer tijd voor leuke dingen zoals nog een les surfen, een bezoek aan Lissabon of een lange wandeling door het UNESCO Sintra Cascais natuur park! Er zijn twee huurauto’s tot de beschikking van de groep. Je kan dus tussen de bedrijven door naar een ander strand, stad of dorpje rijden.

Branding Cursus
Als aanvulling kan je zelf nog kiezen om mee te doen met de Branding cursus. Maar zoals hierboven al staat. Bij VillaForum hoeft niets maar mag alles. Sommige deelnemers zullen na het ontbijt aansluiten bij de Branding training van Angèl Nijskens en de ander gaat naar het strand voor een surfles en weer een ander blijft bij het zwembad werken aan zijn eigen doelstellingen. Voor de training betaal je extra. Benieuwd hiernaar. Neem contact met me op of kijk op de website van Angèl.

Bekijk hier de impressie van de workation in Spanje

 

Ja, ik wil mee met de Workation in Portugal!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Welke periode ga je mee?
Begin oktober 2019

Welke kamertype heeft jouw voorkeur?
Gedeelde kamer
Privékamer

Waarom wil jij mee naar Portugal? 

8 dagen lang, een zee van rust en ruimte

Periode: oktober 2019   

8 dagen - gedeelde kamer

950,-

8 dagen - Privékamer

1100,-

Workation in portugal is inclusief:

N

Luxe villa, zwembad, keuken en terrassen 

N

4 surflessen (optioneel)

N

Waardevolle feedbacksessies 

N

Transfer van en naar Lissabon airport

N

Gebruik van twee deelauto’s

*maaltijden & activiteiten zoals de surflessen en jouw vlucht naar Lissabon (±175,-) zijn voor eigen rekening. 

N

Dagelijks vers ontbijt en lunch (geen lunch in het weekend)

N

6x uitgebreid diner (2x uit eten op eigen kosten)

N

Elke avond één wijntje/biertje (de rest voor eigen rekening)

N

Koffie, verse thee en snacks

N

Een geweldige ervaring!

Meld je aan voor de workation in Portugal!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Welke periode ga je mee?
Begin oktober 2019

Welke kamertype heeft jouw voorkeur?
Gedeelde kamer
Privékamer

Waarom wil jij mee naar Portugal?