Branding Escape Portugal 2021

– Datum nog onbekend –

Hoe zou je het vinden om gedurende een aantal dagen je branding strategie op te frissen en je focus aan te scherpen onder de Portugese zon? Tijdens ‘The Branding Escape’, ontsnap je aan de sleur van alledag tijdens een compleet verzorgd verblijf in een luxe Portugese villa.

Gun jezelf de ruimte om met een frisse blik naar jezelf en je organisatie te kijken in een relaxte en inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een volle accu en een hernieuwde focus.

Reflectie is nodig voor succes

Reflectie is essentieel voor het succes van elke onderneming. Elke professional weet hoe belangrijk het is om af en toe de tijd te nemen om na te denken, je visie te verfijnen, je strategie bij te sturen en je geest op te frissen. Dat ook feitelijk waarmaken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met een continue strijd om onze tijd en aandacht, is het vaak het eerste dat we verwaarlozen. Ten koste van onszelf.

Echte transformatie begint op het moment dat je de beslissing neemt om in jezelf te investeren. Overschakelen naar een andere en inspirerende omgeving opent deuren naar nieuwe kansen en verrassende mogelijkheden.

Een beleving

Bereid je voor op een paar dagen waarin lekker eten, gezelligheid, focus, plezier en ontspanning centraal staan.

Geniet van de gezonde en lekkere maaltijden. Als je voor of na de werksessies even lekker actief wilt zijn kun je baantjes trekken in het privézwembad of een wandeling maken. Liever even helemaal tot rust komen? Dat kan in de aangrenzende tuin.

Het programma is zo ingericht dat er ruimte is voor uitstapjes zodat je ook van de prachtige omgeving kunt genieten.

Unieke locatie in portugal

De villa is gelegen op een privéterrein en wordt omgeven door ongerepte natuur, met dennenbomen en een prachtige rivier. Een ideale plek om te wandelen en in alle rust te relaxen.

Vanaf het moment dat je de poort van de villa binnenkomt besef je dat je op een speciale plek bent aangekomen. In de warme en uitnodigende woonruimtes voel je je al snel als herboren. Je kunt genieten van de prachtige tuin met veel luxe en privacy of heerlijk ontspannen aan de rand van het privézwembad. De Branding Escape is in samenwerking met Angèl Nijskens


Wil je meer weten over de Brandingescape. Neem dan contact met ons op via info@villaforum.nl 

 

De Branding Escape is inclusief:

Ik wil meer informatie over de Branding Escape!

  Naam

  e-mail

  N

  Luxe villa, privézwembad en terrassen 

  N

  Transfer van en naar Lissabon airport

  N

  Gebruik van deelauto

  *Activiteiten en jouw vlucht naar Lissabon (±175,-) zijn voor eigen rekening. 

  N

  Dagelijks vers ontbijt en lunch

  N

  3x uitgebreid diner

  N

  Elke avond één wijntje/biertje

  N

  Een geweldige ervaring!