Ga aan de slag met jouw dromen!

Zit je elke dag in hetzelfde kantoor, aan hetzelfde bureau, te staren naar hetzelfde beeldscherm? En verlang je naar een creatieve plek waar je bevlogen aan de slag kan gaan aan dat ene droomplan? Gun jezelf dan een Inspirerende werkvakantie van VillaForum!

VillaForum brengt ondernemers en freelancers samen in een villa in Limburg voor vier co-werkdagen. Tijdens deze midweek kun je werken aan je eigen projecten, sparren met de andere deelnemers en ruimte creëren voor nieuwe ideeën. Tussen de werkzaamheden door kun je volop genieten van het betoverende landschap.

Blijf op de hoogte

Naam

E-mail

Hoe ik zelf begonnen ben.

Jaren heb ik ervan gedroomd om mijn eigen onderneming op te zetten. Ik heb veel banen gehad in de hotellerie en binnen communicatie voordat ik daadwerkelijk mijn baan opzegde en de stap durfde te zetten om VillaForum te beginnen. Wat was er veranderd?

Die kracht ontstond tijdens een weekend werken in een ‘huisje op de hei’. Nu een jaar later heb ik dat ‘hutje op de hei-concept’ uitgewerkt in VillaForum en heb ik in middels vijf succesvolle coworking breaks georganiseerd. En met nog vele mooie in het verschiet.

Een werkretraite om jouw dromen waar te maken

De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, een openhaard, knusse hoekjes om weg te kruipen met een boek en een kop koffie.

De inspirerende werkweek in Limburg is letterlijk een werkvakantie. Je vindt hier balans tussen werk, maar wel met ontspanning. Hierdoor kan je je hoofd leegmaken, ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en krijg je nieuwe energie.

Met wie?

Tijdens deze midweek ben je niet alleen. Wil je ideeën uitwisselen of heb je een kritische blik nodig? Dan is er altijd wel een deelnemers die je daarmee wilt helpen. Maar er zijn ook genoeg plekken in én rondom de villa waar je juist afgezonderd kunt zitten. Tijdens de werkweek gaat het er vooral om dat jij doet wat goed voor je is. 

De dagen bij VillaForum leken veel meer uren te hebben. Een zee van tijd om aan je eigen project te werken. En dan ook nog voor goeie gesprekken, wandelingen en gezelligheid. Superervaring!

Schrijftrainer Barbara Trappenburg

Heel veel gedaan aan de Pronk Academie, mijn nieuwe online academie. Inspirerende mensen om me heen, een prachtige omgeving, elke dag meditatie en super goed georganiseerd door Sjoerd.

Professional organizer Judith Pronk

Een afgevinkte to do lijst, heerlijk eten en goede gesprekken met mede-ondernemers. Sjoerd creëert de ideale omstandigheden zodat je kunt werken met een vakantiegevoel.

Coaching & verandermanager, Barbara van Schaik

Wij zorgen goed voor je!

Alles dat je nodig hebt om prettig te werken is aanwezig en dat hoef je niet zelf te regelen. De lekker maaltijden, Italiaanse baristakoffie, thee en snacks worden voor je bereid. Dus heel veel tijd om te werken en te genieten van de omgeving. 

Voor de vroege vogels is deze volledige werkvakantie 350,- euro, bij een reservering gemaakt vóór 31 juni.

Meld je nu aan voor de 4-daagse co-working break!

Aanmelden

  1. Vul het registratieformulier in;
  2. Ontvang extra informatie en de betaalmethode;
  3. Je plek is definitief nadat de betaling is voldaan;
  4. Aan de slag met jouw doelen!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

Welke datum wil jij mee doen?
9 - 13 oktober
27 november - 1 december

Heb je dieetwensen? 

Hoe ken jij VillaForum? 

Waarom wil jij meedoen? 

Voucher (only PDF)