Speciale werkretraite met vrouwennetwerk Bites & Business

Werkretraite op het platteland

Een bijzondere groep was bijeen tijdens de VillaForum werkretraite op het platteland. Deze editie was in samenwerking met ondernemers van het vrouwennetwerk Bites & Business. Dit keer waren de heuvels van België het decor om gefocust te werken. Er was veel tijd om te netwerken, te sparren en vooral zonder afleiding te werken aan projecten én het bedrijf. Het resultaat: inspiratie én een afgevinkte to-do-list.

De werkweek was geheel verzorgd. Naast de lekkere maaltijden en diverse (groeps)gesprekken kon er mee gedaan worden met een yogales. Ook werd er gefietst en gelezen. Na het harde werken waren de sauna en de massages van Meander Massages de perfecte ontspanning voor de ondernemers.

Feedback op de werkretraite

De reacties van de deelnemers waren lovend, ik ben zelfs toegezonden op de laatste dag. Een deelnemer verwoordt de coworking break als volgt: “Het is zeer inspirerend. Een combinatie van individuele productiviteit en gezamenlijke gezelligheid en dat in een prachtige landelijke omgeving. Top!”

Behaalde doelen van de deelnemers

  • Grote website update
  • Nieuwe propositie geschreven
  • Meer innerlijke rust
  • Power om door te pakken
  • Slagen gemaakt
  • Gewerkt aan businessplannen

Vanwege het succes is er al weer een nieuwe datum op de agenda gezet. 18 september gaan we dan weer met de leden van Bites & Business cowerken. Deze werkretraite wordt gehouden op het Limburgse platteland. Natuurlijk weer helemaal verzorgd. Lekkere maaltijden, echte baristakoffie, veel (net)werktijd én een sauna voor de extra ontspanning. Wil jij meedoen? Maak dan een reservering voor de editie in september.

Foto’s werkretraite op het platteland