Workation in Nederland

Ga je mee met een VillaForum? Dan heb je een Workation in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigt op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en inspiratie. Heb je input nodig? Deel dit met je mede coworkers, dan gaan we daar ongedwongen mee aan de slag. 

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

Nieuwe data

  • 18 t/m 22 november (nog 1 plek)
  • 27 t/m 31 januari 2020 (nog 5 plekken)

VillaForum Workation vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Tijdens de herfsteditie van VillaForum gaan we naar een oud kasteeltje, naast het Pieterpad. Deze unieke locatie ademt rust en sfeer. Een fijne omgeving, met veel groen, voor een wandeling tussen de bedrijven door. Tijdens de zomer editie zitten we in een oude stroopstokerij. Een prachtig gerenoveerde villa, met 3 werkruimtes, in het groen. 

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

De compleet verzorgde workation is 475,- Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.
* upgrade naar een privékamer is 125,-

Workation in Nederland
yolanda van dongen
yolanda van dongen
posted 3 weeks ago

Wat een welkome afwisseling; Villa Forum! In alle rust en los van de dagelijkse hectiek aan mijn nieuwe ‘persoonlijke-ontwikkeling-spellen’ gewerkt.
Goed verzorgd, inspirerende deelnemers, prachtige locatie, ontspannen sfeer. Ik wil zeker nog een keer!

Meld je aan!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

8 t/m 12 juli18 t/m 22 november27 t/m 31 januari

Type kamer:

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

ik blijf graag op de hoogte van VillaForum evenementen via de nieuwsbrief