Workation in de natuur

Ga je mee met een VillaForum? Dan werk je in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Tijdens de herfsteditie van VillaForum gaan we naar een oud kasteeltje, naast het Pieterpad. Deze unieke locatie ademd rust en sfeer. Een fijne omgeving, met veel groen, voor een wandeling tussen de bedrijven door. En voor de liefhebber is er in de ochtend (optioneel) yoga.

Nieuwe data

  • 28 januari t/m vrijdag 1 februari (vol)
  • 15 t/m 19 april 
  • 8 t/m 12 juli (nog 5 plekken)

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

De compleet verzorgde workation is 450,- Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.
*Toeslag van 75,- voor een privékamer

Johan Slagboom
Johan Slagboom
posted 3 weeks ago

Meestal ga ik rond het einde van het jaar een week er tussenuit voor zelfreflectie op persoonlijk en werkvlak. Vorig jaar via een tip meegegaan met een Workation van VillaForum. Het was een fantastische week. Met lekker eten, barista, en een mooie omgeving en een goede gastheer. Wat het verder leuk maakt is dat je in een kleine setting met mensen uit verschillende beroepsgroepen kennis en ideeën kan uitwisselen. Dus je komt met dubbel winst er vandaan. Voor mij is het voor herhaling vatbaar.

Meld je aan voor de Workation!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

15 t/m 19 april8 t/m 12 juli

Type kamer:

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)