Aan de slag met jouw bedrijf!

Nog twee plekken in januari!

Workation in de natuur

Ga je mee met een VillaForum? Dan werk je in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Tijdens de herfsteditie van VillaForum gaan we naar een oud kasteeltje, naast het Pieterpad. Deze unieke locatie ademd rust en sfeer. Een fijne omgeving, met veel groen, voor een wandeling tussen de bedrijven door. En voor de liefhebber is er in de ochtend (optioneel) yoga.

Nieuwe data

  • Maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februari 2019

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

De compleet verzorgde workation is 450,- Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.
*Toeslag van 75,- voor een privékamer

Hidde Tangerman
Hidde Tangerman
posted 3 months ago

De perfecte combinatie van werk en vakantie! Het is verbazingwekkend hoeveel werk er uit je handen komt terwijl je tegelijkertijd een echt vakantiegevoel hebt. De prachtige villa in het midden van de heuvels van Zuid-Limburg en Sjoerds onvolprezen kookkunsten hebben dit één van de beste werkweken van het jaar gemaakt. Daarnaast heb ik er ook nog leuke en waardevolle contacten aan overgehouden. Zéér de moeite waard dus!

Aanmelden

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

26 november t/m 30 november 201828 januari t/m 1 februari 2019

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)