Workation in Nederland

– Boekingen tot 10 februari 50,- korting! –

Ga je mee met een VillaForum? Dan heb je een Workation in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

De Workation begint op maandagmiddag en eindigt op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en inspiratie. Heb je input nodig? Deel dit met je mede coworkers, dan gaan we daar ongedwongen mee aan de slag.

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

Nieuwe data

  • 27 t/m 31 januari (vol)
  • 23 t/m 27 maart (4 plekken)
  • 18 t/m 22 mei (8 plekken)
  • 29 juni t/m 3 juli (8 plekken)

VillaForum Workation vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Tijdens de wintereditie van VillaForum gaan we naar een oud kasteeltje, naast het Pieterpad en vlakbij de Maas. Deze unieke locatie ademt rust en sfeer. Een fijne omgeving, met veel groen, voor een wandeling tussen de bedrijven door. Tijdens de zomer editie zitten we in een oude stroopstokerij. Een prachtig gerenoveerde villa, met 3 werkruimtes, in het groen. 

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

Tot 10 februari is de compleet verzorgde workation 475,- ipv 525,-
Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.
* upgrade naar een privékamer is 125,-

Workation in Nederland
G. Evenwel
G. Evenwel
posted 1 month ago

Ik ben nu meerdere keren met Sjoerd mee geweest, naar verschillende huisjes in prachtige omgevingen. Je kan je echt focussen op het werk dat je wilt verzetten, omdat verder voor alles wordt gezorgd: heerlijk ontbijt, lunch en avondeten, goeie koffie en ter afleiding als je wilt een boswandeling. Wij gaan vaak met z'n twee om samen te werken aan ons bedrijf, waar genoeg ruimte voor is. 's avonds en tijdens de maaltijden is het heel fijn om andere, inspirerende ondernemers te ontmoeten en gebruik te maken van elkaars expertises.

Zeker een aanrader!

Meld je aan!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

27 t/m 31 januari23 t/m 27 maart18 t/m 22 mei29 juni t/m 3 juli

Type kamer:

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

ik blijf graag op de hoogte van VillaForum evenementen via de nieuwsbrief