Workation in Nederland

– Wegens Covid-19 kunnen maximaal 6 deelnemers mee. Tevens is een privékamer voorlopig verplicht. – 

Ga je mee met een VillaForum? Dan heb je een Workation in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

De Workation begint op maandagmiddag en eindigt op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en inspiratie. Heb je input nodig? Deel dit met je mede coworkers, dan gaan we daar ongedwongen mee aan de slag.

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

Nieuwe data

  • 7 t/m 11 september (wegens Covid-19 max. 5 plekken met privékamer + eigen badkamer)
  • 5 t/m 9 oktober (max. 6 plekken met privékamer + ruim voldoende sanitair)
  • 23 t/m 27 november (max. 6 plekken met privékamer + ruim voldoende sanitair)

VillaForum Workation vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Tijdens de wintereditie van VillaForum gaan we naar een oud kasteeltje, naast het Pieterpad en vlakbij de Maas. Deze unieke locatie ademt rust en sfeer. Een fijne omgeving, met veel groen, voor een wandeling tussen de bedrijven door. Tijdens de zomer editie zitten we in een oude stroopstokerij. Een prachtig gerenoveerde villa, met 3 werkruimtes, in het groen. 

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

De compleet verzorgde workation in privékamer is 675,- 
Inclusief luxe kamer met ruim voldoende sanitair (er wordt tussendoor extra schoongemaakt) in het groen, gezonde en lekkere en gezonde maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

Workation in Nederland
Riske Devries
Riske Devries
posted 7 months ago

Als ik kon, zou ik elke editie van Villaforum weer meegaan. Een weekje weg met Sjoerd geeft super veel focus, inspiratie en rust. Echt de perfecte combinatie van werk, vakantie en netwerken. Het is altijd gezellig met de andere deelnemers, de huizen waar we verblijven zijn prachtig, het eten is heerlijk en Sjoerd zorgt altijd voor een heerlijke sfeer. En, het belangrijkste: ik krijg bij een weekje Villaforum altijd meer gedaan dan in een gewone week. Bij twijfel: doen!

TIJDELIJK: alleen privékamers mogelijk. 

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

7 t/m 11 september5 t/m 9 oktober23 t/m 27 november

Wat wil jij bereiken deze week? Wil je gebruik maken van 'De zaken gaan slecht korting'? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)