Workation in Nederland

– Wegens Covid-19 kunnen maximaal 5 deelnemers mee. Tevens is een privékamer verplicht. – 

Ga je mee met een VillaForum? Dan heb je een Workation in de natuur. Jouw werkplek is geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes en een haard om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

De Workation begint op maandagmiddag en eindigt op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en inspiratie. Heb je input nodig? Deel dit met je mede coworkers, dan gaan we daar ongedwongen mee aan de slag.

Nieuwe data

 • 1 t/m 5 maart (max. 5 plekken met privékamer + ruim voldoende sanitair)

Ongestoord werken tijdens een VillaForum Workation

VillaForum Workation vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Alle locaties hebben een aantal dingen gemeen, namelijk: prachtig gerenoveerde villa’s, dicht bij de natuur, ruimte, rust en goede verzorging zodat jij echt op een fijne manier kan werken aan je bedrijf. 

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

De compleet verzorgde workation in privékamer is 675,- 
Inclusief luxe kamer met ruim voldoende sanitair (er wordt tussendoor extra schoongemaakt) in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

Workation in Nederland
Marjolein van Braam Morris
Marjolein van Braam Morris
posted 10 months ago

Relaxed, wonderfully cared for, and just getting started with what you find very important in 'daily work', but which you never get around to. The Writing Inspiration Week in Malaga was great!

TIJDELIJK: alleen privékamers mogelijk. 

  Naam

  Bedrijfsnaam

  Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

  e-mail

  Telefoonnummer

  1 t/m 5 maart 2021

  Wat wil jij bereiken deze week? 

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)