Werk vakantie in Nederland

Een bijzondere werk vakantie was het zeker op nog geen 100 meter van de Nederlandse grens. De 6e coworking break vond plaats in het Limburgse heuvellandschap. Een prachtige omgeving om gefocust te werken. En met het mooie weer werd er volop genetwerkt tijdens een wandeling of gewoon relaxt in de schaduw van een boom.

Door vooraf elkaars doelen te bespreken ontstonden er al snel verrassende connecties.  Er was veel tijd om te netwerken, te sparren en vooral zonder afleiding te werken aan projecten én het bedrijf. Het resultaat: volop inspiratie én een afgevinkte to-do-list.

De werkweek was natuurlijk weer geheel verzorgd. De maaltijden en de barista koffie werden buiten geserveerd en dat zorgde voor een energieke sfeer.

Behaalde doelen tijdens de werk vakantie

Een bijzonder aspect: alle deelnemers zijn al een keer eerder mee geweest met een VillaForum werkvakantie. Tot mijn grote opluchting kreeg ik de feedback; “ook de tweede keer dat ik mee doe met VillaForum ben ik tevreden. Het werkt echt!”

Behaalde doelen van de deelnemers

  • Marketing plannen voor een online academie
  • Klant propositie geschreven
  • Work-detox (maar wel met andere ondernemers)
  • Promo film afgemaakt
  • Eindelijk beginnen aan een boek
  • Sparren en inspiratie
  • Lange wandeling maken

Naast deze behaalde doelen heeft het nog veel meer opgeleverd. Positieve energie, goede gesprekken, genieten van de omgeving, rust en inspiratie. Ontspanning en focus gaan heel goed samen, dat blijkt uit de sfeerbeelden. Zie hieronder de foto’s van de werk vakantie in Nederland.

Foto’s werk vakantie in Nederland

Wil jij ook een keer meedoen met een VillaForum werk vakantie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of schrijf je direct in voor de eerstvolgende coworking break!