Schrijfweek in Limburg

5 t/m 12 juni 2023 – Nog 3 plekken

Leuk hoor, een boek schrijven, maar er komt zo veel bij kijken… Heb je het ene personage net een geweldige monoloog gegeven, trap je weer in een plot hole. Of je bent eindelijk lekker aan het schrijven en dan staat je kind weer onderaan de trap te jengelen dat-ie je nodig heeft. Daar gaat je focus!

Maak tijd voor jouw passie: schrijven. Tijdens deze volledig verzorgde schrijfweek kom je los van alle dagelijkse taken, krijg je nieuwe inspiratie en feedback, én kun je iedere dag uren schrijven aan je boek.

Na de week heb je op een ontspannen manier ontzettend veel meters gemaakt. Je weet weer precies hoe je verder kan en hebt op een fijne manier verder gewerkt aan jouw persoonlijke doelen.

Er is geen fictieprobleem dat wij niet kunnen oplossen.

 

Tijdens deze schrijfweek krijg je twee schrijfcoaches voor de prijs van één!

Wij zijn Sanne Hillemans en Kelly Meulenberg. We hebben allebei jarenlange ervaring met het schrijven, herschrijven en publiceren van romans en andere boeken.

Kelly is al jarenlang schrijfcoach en werkt ook aan haar eigen boek. Haar specialiteit is de structuur van je verhaal. Hoe breng je al je ideeën bij elkaar zodat het een zo boeiend mogelijk boek wordt?

Sanne werkt als redacteur en schrijfcoach en heeft al meer dan tien boeken op haar naam staan. Ze is de koningin van het redigeren. Zij helpt je al je zinnen te laten stralen zodat een lezer alleen maar door wil blijven lezen!

Wij kunnen je van A tot Z helpen met het schrijven en in de wereld brengen van je verhaal. Sanne en Kelly, de Fictiefixers: er is geen fictieprobleem dat wij niet kunnen oplossen.

Website van Kelly

Website van Sanne

Sjoerd Commandeur is de kok en verzorgende kracht achter deze schrijfweek. Hij organiseert al jaren schrijfweken en workations voor heel tevreden klanten. Van goed uitgedachte maaltijden, heerlijke koffie en snacks tot een altijd gezellige sfeer en luxe vakantievibes, hij geeft je echt het gevoel een week helemaal te kunnen ontspannen. Hij staat dolgraag in de keuken en heeft zelfs zijn eigen kookboek uitgebracht!

Sjoerd is super gastvrij en verwelkomend, vanaf het eerste moment voelde ik me thuis in de schrijfweken die hij organiseerde. Hij kookt heerlijk en ook nog gezond, met enthousiasme en veel gezelligheid.

Robin Rozendal

k

De schrijfweek, wat krijg je?

  • Een geheel verzorgde week in een prachtig huis in Limburg.
  • Drie maaltijden per dag, de hele dag thee en barista koffie, snacks.
  • Twee coaches aan wie je de hele dag al je (schrijf)problemen kunt voorleggen.
  • Iedere dag een schrijfoefening en een interessant gesprek over een onderwerp dat met schrijven te maken heeft.
  • Vooraf een kennismakingsgesprek met één van de coaches.
  • Tijdens de schrijfweek een individueel coachgesprek over jouw persoonlijke schrijfdoelen/uitdagingen.
  • Redactie van een stuk uit jouw boek.
  • Nieuwe contacten en veel gezelligheid.

We leggen jou en je boek volledig in de watten

De schrijfweek vindt plaats in een prachtig landhuis in Limburg. Wil je een eigen slaapkamer mét eigen badkamer? Geen probleem, we hebben ruimte zat. Liever een kamer delen en iets minder betalen? Ook dat is mogelijk.

De maaltijden, koffies en tussendoortjes worden verzorgd. Je hoeft niet eens te helpen met de afwas! Sjoerd Commandeur is een veteraan op het gebied van schrijfweken en maakt dankzij zijn jarenlange ervaring in de keuken elke dag weer heerlijke gerechten voor ons klaar.

We komen iedere ochtend en namiddag bij elkaar voor een gezamenlijke workshop of discussie. Verder mag je zelf weten hoe je je tijd indeelt. Op je eigen kamer, in de woonkamer, buiten… Vol focus in je uppie, of lekker in het gezelschap van de andere deelnemers en je coaches (die spelletjes meenemen voor in de avond).

Niets moet, alles mag! Maar dat jij na deze week met sprongen vooruit bent gegaan is zeker.

 

Eenpersoonskamer (nog 1)

€1595,-*

Gedeelde kamer (nog 1 - met twee plekken)

€1395,-*

*De prijs is INCLUSIEF btw

*Er is een mogelijkheid een klein deel vergoed te krijgen via Werktuig PPO. Mail ons als je mee wilt en dit wilt aanvragen 🙂 

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@kellymeulenberg.com

Weet je al zeker dat je mee wilt? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden!

5 t/m 12 juni 2023 – Nog maar 3 plekken

Nog een paar nachtjes slapen...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmeldformulier

Ik wil graag een

12 + 8 =