Een schrijfweek in de Belgische Ardennen…

– 18 t/m 25 september: NOG 4 plekken! –  

Hoe vaak ben je nou in de gelegenheid om ongestoord, maar wel geïnspireerd door te werken aan je eigen boek of schrijfproject? In je gewone leven? Zelden, toch? Er komt altijd iets tussendoor en alles lijkt belangrijker dan je boek of project. Frustrerend. Want je boek is minstens zo belangrijk. En bovendien iets waar je veel voldoening uit haalt. En waar je jouw klanten/doelgroep een groot plezier mee doet. Dus het zou mooi zijn als het er kwam.

Maar hoe dan?

Wij weten uit ervaring dat een week weg van je dagelijkse routine wonderen kan verrichten. Een Schrijfinspiratieweek bijvoorbeeld.

  • Omdat er geen ongewenste afleiding is.
  • Omdat overal voor wordt gezorgd.
  • Omdat er professionele begeleiding is.

En

  • Omdat je op een inspirerende plek bent. Met andere leuke mede-schrijvers.

Daardoor lijkt er 2 keer zoveel tijd te zitten in een schrijfweek in de Ardennen. Stel je eens voor wat dat voor je boek doet … En voor jou. En voor je leven na de schrijfweek. Dat ziet er een stuk vrolijker uit. Want je gaat naar huis met een boek dat op z’n minst in de steigers staat.

De schrijfweek in de Belgische Ardennen is inclusief:

De schrijfweek van Villaforum was echt een superfijne week waarin ik enorm veel meters heb kunnen maken in mijn boek. Sjoerd zorgt voor een fijne sfeer waardoor je écht aan het werk komt. Hij regelt alles, waardoor je tijdens de week alleen maar je bed uit hoeft te rollen en achter je laptop te gaan zitten. Ik merk dan ook elke keer als ik met Villaforum op pad ga, dat ik meer gedaan krijg dan ik thuis/ op kantoor ooit voor elkaar zou krijgen. En dat het dan ook nog een schrijfweek is, met een fijne schrijfcoach die je overlaadt met goede tips en mede schrijvers om mee te sparren, dat maakt het nog extra effectief!

Riske

Enthousiaste deelnemer Robin heeft een video gemaakt over de schrijfweek

N

Persoonlijke begeleiding van schrijfcoach Barbara

N

6 volle dagen schrijven aan je boek

N

Een duidelijk plan om je boek (verder) af te maken

N

Waardevolle feedbacksessies met mede-schrijvers

N

7 nachten in Luxe villa met binnenzwembad en fijne schrijfplekken

N

Vooraf deelname aan het schrijfinspiratiediner in Amsterdam

N

Dagelijks vers ontbijt en lunch 

N

6 x diner (1x pizza night en 1x uit eten op eigen kosten)

N

Elke avond één wijntje/biertje (de rest voor eigen rekening)

N

Baristakoffie, verse thee en snacks

N

Na afloop een extra schrijfconsult met Barbara 

*maaltijden & activiteiten op externe locaties en jouw reis naar de Ardennen zijn voor eigen rekening. 

Hoe ziet z’n schrijfdag er dan uit?

Schrijfcoach Barbara geeft een inkijkje hoe dag 4 eruit zag:

“Dag 4 alweer van de Schrijfinspiratieweek in Lucca (Toscane). De deelnemers hebben zich weer over de villa en de tuin verspreid en zijn allemaal lekker aan het werk (als we het geluid van vingers die op toetsenborden roffelen, als maatstaf nemen). We zijn vanochtend gezamenlijk aan de dag begonnen. Met deze keer aandacht voor identiteit. De identiteit van je boek. Daar ontstaat meer helderheid over door eigenschappen te benoemen die van toepassing zijn op dat boek. Op de achtergrond helpt dat bij de toon waarop je schrijft. En het zorgt voor meer eenheid in het verhaal. 

In de eerste dagen heb ik veel 1-op-1-gesprekken gevoerd over de essentie van de boeken in wording. En over het schrijfproces. Vooral als je aan een boek begint speelt de vraag: hoe krijg je grip op de materie? Waar begin je? Met houvast daarin neemt het schrijven een enorme vlucht. Vandaag krijg ik van 3 deelnemers fragmenten om te lezen. Een grote stap. Je tekst voorleggen aan iemand anders is altijd spannend. Ik ben heel benieuwd.”

Ik ga graag mee met de schrijfweek in België: nog 4 plekken!

Maak hieronder een reservering voor de schrijfweek in de Belgische Ardennen van 18 t/m 25 september. Of stuur een mail naar: info@villaforum.nl

Maak je reservering voor 10 juli en betaal niet 1450,- maar 1350,-

*kom je met twee personen? Dan krijg je een duo korting. Vraag naar de mogelijkheden.

Ja! Ik wil mee met de schrijfweek in de Ardennen van 18 t/m 25 september.

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

Wat wil jij bereiken deze week/ Wat wil jij gaan schrijven? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

Even kennis maken.

Barbara, de schrijfcoach

Sinds paar jaar werken Sjoerd en ik samen. Dat zijn voor mij de leukste projecten. In de Schrijfinspiratieweek zien we met hoeveel energie en bezieling deelnemers aan hun projecten werken. Daaraan bijdragen, iets mooiers kan ik mij niet voorstellen. Dat geeft veel voldoening.

Vooral bij grotere projecten kan het fijn zijn om iemand te hebben die aan jouw kant staat, zonder belang. Zodat je een uitweg ziet als je vastloopt. En meters maakt. Je gaat met concreet resultaat naar huis. Ik help je graag om dat voor elkaar te krijgen. Om makkelijker te schrijven. Met wat je maar nodig hebt, zoals: een goed gevoel, praktische tips, of meedenken met inhoud, structuur en/of aanpak.

Sjoerd, de organisator ‘Liefhebber van documentaires, wandelen in de natuur en veel reizen’. Lees hier mijn verhaal achter VillaForum.