Een schrijfweek in de Ardennen…

Hoe vaak ben je nou in de gelegenheid om ongestoord, maar wel geïnspireerd door te werken aan je eigen boek of schrijfproject? In je gewone leven? Zelden, toch? Er komt altijd iets tussendoor en alles lijkt belangrijker dan je boek of project. Frustrerend. Want je boek is minstens zo belangrijk. En bovendien iets waar je veel voldoening uit haalt. En waar je jouw klanten/doelgroep een groot plezier mee doet. Dus het zou mooi zijn als het er kwam.

Maar hoe dan?

Wij weten uit ervaring dat een week weg van je dagelijkse routine wonderen kan verrichten. Een Schrijfinspiratieweek bijvoorbeeld.

  • Omdat er geen ongewenste afleiding is.
  • Omdat overal voor wordt gezorgd.
  • Omdat er professionele begeleiding is.

En

  • Omdat je op een inspirerende plek bent. Met andere leuke mede-schrijvers.

Daardoor lijkt er 2 keer zoveel tijd te zitten in die ene week. Stel je eens voor wat dat voor je boek doet … En voor jou. En voor je leven na de schrijfweek. Dat ziet er een stuk vrolijker uit. Want je gaat naar huis met een boek dat op z’n minst in de steigers staat.

De schrijfweek in de Ardennen is inclusief:

Hoe ziet z’n schrijfdag er dan uit?

Schrijfcoach Barbara geeft een inkijkje hoe dag 4 eruit zag:

“Dag 4 alweer van de Schrijfinspiratieweek in Lucca (Toscane). De deelnemers hebben zich weer over de villa en de tuin verspreid en zijn allemaal lekker aan het werk (als we het geluid van vingers die op toetsenborden roffelen, als maatstaf nemen). We zijn vanochtend gezamenlijk aan de dag begonnen. Met deze keer aandacht voor identiteit. De identiteit van je boek. Daar ontstaat meer helderheid over door eigenschappen te benoemen die van toepassing zijn op dat boek. Op de achtergrond helpt dat bij de toon waarop je schrijft. En het zorgt voor meer eenheid in het verhaal. 

In de eerste dagen heb ik veel 1-op-1-gesprekken gevoerd over de essentie van de boeken in wording. En over het schrijfproces. Vooral als je aan een boek begint speelt de vraag: hoe krijg je grip op de materie? Waar begin je? Met houvast daarin neemt het schrijven een enorme vlucht. Vandaag krijg ik van 3 deelnemers fragmenten om te lezen. Een grote stap. Je tekst voorleggen aan iemand anders is altijd spannend. Ik ben heel benieuwd.”

N

Persoonlijke begeleiding van schrijfcoach Barbara

N

6 volle dagen schrijven aan je boek

N

Een duidelijk plan om je boek (verder) af te maken

N

Waardevolle feedbacksessies met mede-schrijvers

N

7 nachten in Luxe villa met zwembad, open haard en fijne schrijfplekken

N

Dagelijks vers ontbijt en lunch 

N

5x uitgebreid diner (woensdag uit eten op eigen kosten)

N

Elke avond één wijntje/biertje (de rest voor eigen rekening)

N

Baristakoffie, verse thee en snacks

*maaltijden & activiteiten op externe locaties en jouw reis naar de Ardennen zijn voor eigen rekening. 

Lijkt een schrijfweek je wat?

Maak dan hieronder een reservering voor de schrijfweek in de Ardennen voor 29 maart t/m 5 april. Of stuur een mail naar: info@villaforum.nl

Maak je reservering voor 31 januari en betaal niet 950,- maar 850,-

*Voor een privékamer betaal je 200,- extra

Ja! Ik wil meedoen met de schrijfweek in de Ardennen van 29 maart t/m 5 april.

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

Wat wil jij bereiken deze week/ Wat wil jij gaan schrijven? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

Even kennis maken.

Barbara, de schrijfcoach ‘Liefhebber van gezelligheid, lekker eten, Italië, winkelen, boeken, films, sport’. Sjoerd, de organisator ‘Liefhebber van documentaires, wandelen in de natuur en veel reizen’