VillaForum werkt samen met…

Schrijflab

Met schrijfcoach Barbara werken we nu 3 jaar samen. Barbara hebben we leren kennen als deelnemer van inmiddels vele VillaForum coworking breaks. Barbara maakt zakelijk schrijven makkelijker en vooral leuker. Dat hebben we eigenhandig ondervonden: onder begeleiding van Barbara schreven we ons eigen persbericht. Hierdoor kreeg VillaForum landelijke bekendheid door publicaties in Flow Magazine en De Telegraaf. Sinds 2018 organiseren we samen met haar de Schrijfinspiratieweken in binnen- en buitenland, waarbij Barbara de deelnemers helpt en aanmoedigt bij het schrijven van hun boek. Barbara geeft ook workshops zakelijk schrijven en bloggen, die een belangrijke aanvulling zijn in je marketing en communicatie toolbox. Deelnemers aan de 3-daagse videocursus Beter filmen en zakelijk vloggen met de smartphone kunnen binnen het Business pakket van de cursus schrijfcoaching kiezen als add-on.

De Videomakers

Riske en Grietje van De Videomakers zijn ooit gestart met hun bedrijf tijdens een VillaForum Workation. Deze getalenteerde dames produceren al jaren films en ze bouwen aan een online Nederlandstalig platform voor beginnende filmmakers. Elke week komt er weer een informatieve video online op hun alsmaar groeiende YouTube-kanaal. De Videomakers bieden diverse online videocursussen aan. Speciaal voor VideoForum hebben Riske en Grietje 3 online modules samengesteld die naadloos aansluiten op onze 3-daagse offline videocursus Beter filmen en zakelijk vloggen met de smartphone. Deze modules zijn onderdeel van het Pro en het Business pakket van de cursus. Ze gaan dieper in op hoe je bezoekers naar de video trekt, die je tijdens de cursus hebt gemaakt.

Diks Communiceert 

Presentatiecoach Marjolein, een echte Rotterdamse, hebben we leren kennen tijdens een VillaForum coworking break in het idyllische plaatsje Charneux vlak over de grens in België. Op dat moment schreef ze daar het boek Het Groot ABC voor Blijer Presenteren, waarmee ze de Boekgoud Publieksprijs 2017 won in de categorie managementboeken. Marjolein is een professional in storytelling en helpt ondernemers en managers om blijer – en daardoor beter en authentieker – te presenteren. Storytelling, authenticiteit en jezelf presenteren (voor de camera) zijn de peilers van onze 3-daagse videocursus Beter filmen en zakelijk vloggen met de smartphone. Daarom is één-op-één presentatiecoaching met Marjolein onderdeel van het Beter filmen en zakelijk vloggen met de smartphone van de cursus. Deze praktische coachingsessie sluit aan op hetgeen wat over presentatie in onze cursus wordt behandeld.