De smaak van Sjoerd, een kookboek met smakelijke recepten en korte verhalen.  

Stel je eens voor, een paar dagen onbezorgd en gefocust werken aan een project waar je normaal geen tijd voor weet te vinden. Dat is nu precies wat ik deelnemers van VillaForum bied.

Naast dat ik deze weken organiseer en host, sta ik ook in de keuken. En afgelopen jaren vroegen deelnemers mij geregeld: ‘Sjoerd, wordt het niet eens tijd voor een kookboek?’ Nu heb ik eindelijk de juiste reden gevonden om dat boek te schrijven. VillaForum bestaat namelijk vijf jaar. En om dat te vieren heb ik alle succesrecepten verzameld in een kookboek, De smaak van Sjoerd.

5 jaar ondernemen, 12 verhalen, 42 gerechten 

Elk gerecht in dit boek is verbonden aan een plek waar we met VillaForum zijn geweest. Aan elke plek heb ik dierbare herinneringen. Ik neem je aan de hand van  verhalen en de bijbehorende gerechten mee terug naar de plekken waar ze zijn ontstaan: in Limburg en over de landsgrenzen.

Vijf jaar VillaForum hebben me geleerd dat elk diner moet voldoen aan vijf criteria: makkelijk, lekker, (veelal) vegetarisch, gezond en in het oog springend. Dit boek is een verzameling van alle diners waarbij dat proefondervindelijk is gelukt. Ik geef ze met liefde aan je prijs zodat jij ze kunt maken en je vrienden of familie ermee kunt verrassen.

 

 

De smaak van Sjoerd

Een kleine preview van De smaak van Sjoerd

Bestel het VillaForum kookboek en ontvang 100,- korting op de workation van 1 november!

22,- incl btw
excl. verzendkosten*


* Of haal je boek op in Amsterdam. Korting op de workation op 1 november wordt automatisch toegepast bij een reservering. 
Workation België
N

42 succesrecepten

N

Lekker, simpel, snel gemaakt en in het oog springend

N

Veelal vegetarische gerechten

N

Gezond en lekker

N

Gerechten afgewisseld met korte verhalen

N

Haal de VillaForum sfeer in huis

Bestel hieronder jouw boek

  Naam

  Bedrijfsnaam

  Verzendadres (straat, postcode & plaats)

  e-mail

  Telefoonnummer

  Verstuur op bovenstaand adres (+4,50 verzendkosten)Ik haal het boek graag coronaproof op in Amsterdam West

  Ja, ik blijf graag op de hoogte van ander VillaForum nieuws