Zin in een reset?

Digitale Detox

We weten allemaal dat werken zonder digitale afleiding leidt tot meer focus, tot meer ideeën. Dat je er productiever van wordt en met een frisse blik naar je werkt kunt kijken. Over de digitale detox is al heel veel geschreven. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kom je er toe en, vooral: hoe houd je het vast?

Veel trucs weet je waarschijnlijk zelf al en uiteindelijk moet je het zelf doen, maar het is zo fijn als iemand je de tools geeft hoe je het integreert in je dagelijkse leven en je werk. Zodat het geen trucs meer zijn, maar het echt onderdeel wordt van je dagelijkse leven.

Die tools en technieken kun je direct tijdens een week bij VillaPronk in de praktijk brengen en uitproberen. Op een plek waar je weg bent van je dagelijkse beslommeringen. Een kans om je echt te resetten.

Digitale Detox in het kort:

N

Nieuwe werkvormen zonder digitale hulpmiddelen

N

Digitale detox in de praktijk brengen

N

Creatieve opdrachten

N

Artist Date

N

Waardevolle feedbacksessies 

N

Dagelijkse yogalessen

N

Inspirerende omgeving met rust en ruimte 

N

5 x uitgebreid ontbijt, lunch en diner

N

Onbeperkt gebruik van de sauna

N

Een geweldige ervaring!

Reserveer voor 1 januari 2018 en betaal niet 895,- maar 795,-
Dit is Inclusief luxe accommodatie (twee persoonskamer) in een groene omgeving, dagelijkse workshops, verse en gezonde maaltijden, yogalessen, baristakoffie en verse thee, sauna.

Prijs is exclusief btw.

*Voor een privékamer betaal je 75,- extra

VillaPronk biedt jou de kans om een week lang ‘mindful’ te ondernemen. In een programma met creatieve opdrachten, yoga, wandelingen, natuurlijk de digitale detox, focus en aandacht Zo krijg je jouw energie en creativiteit weer de goede kant op.  Of misschien wel een heel nieuwe kant op! Je krijgt de kans om met jouw eigen doel voor ogen, onder enthousiaste begeleiding uit te proberen hoe een digitale detox voor jou kan werken. Uitermate goed verzorgd in een prachtige omgeving.

Katja Pronk en Judith Pronk geven trainingen, online, met de Pronk Academie. Van veel zelfstandige ondernemers horen zij dat er veel behoefte is om van tijd tot tijd opnieuw op te laden. Om met een frisse blik te kijken naar de eigen onderneming of werk en eens een andere richting uit te proberen. En dan het liefst in een omgeving zonder afleiding. Maar die tijd is er vaak niet voor: te druk met opdrachten en acquireren en netwerken. Logisch. En toch is het belangrijk.

VillaPronk biedt de ruimte om dit te doen. Unplugged. Een week lang. Hoe werk je mindful en met energie? Daar willen wij je graag bij helpen.

Ja! Ik wil meedoen met de Digitale Detox

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Welke periode ga je mee?
Voorjaar 2019

Welke kamertype heeft jouw voorkeur?
Gedeelde kamer
Privékamer

Wat wil jij bereiken tijdens deze week? 

Meld je aan voor de digitale detox!

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Welke periode ga je mee?
Voorjaar 2019

Welke kamertype heeft jouw voorkeur?
Gedeelde kamer
Privékamer

Wat wil jij bereiken tijdens deze week? 

Even Voorstellen.

Judith, de coach
Katja, de coach
Sjoerd, de organisator