Aan de slag met jouw bedrijf!

Speciale lenteaanbieding 325,-!

Stimuleer creativiteit in Limburg

Ga je mee met een VillaForum? Dan is jouw werkplek geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Creatieve plek om te werken

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Deze editie gaan we naar een oud vakwerkhuis met een uniek uitzicht over het Geuldal in Zuid Limburg.

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

Reserveer vóór 10 juni en profiteer van de speciale lentedeal niet 380,- maar 325,- Inclusief luxe accommodatie (twee persoonskamer) in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

Renee Romijn
Renee Romijn
posted 3 months ago

Een paar dagen inspiratie opdoen in een fijne omgeving met een geweldige gastheer en leuke andere gasten! Wat was het heerlijk om 'bij te tanken': letterlijk met goed verzorgd eten en drinken; figuurlijk door yoga, meditatie, kletsen en wandelen.
Het is echt een aanrader, ikzelf heb er erg van genoten.

Aanmelden

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

26 november t/m 30 november 201828 januari t/m 1 februari 2019

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)