Aan de slag met jouw bedrijf!

Stimuleer creativiteit in Limburg

Ga je mee met een VillaForum? Dan is jouw werkplek geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Creatieve plek om te werken

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Deze editie gaan we naar een oud vakwerkhuis met een uniek uitzicht over het Geuldal in Zuid Limburg.

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

Reserveer nu jouw workation voor 475,-. Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

G. Evenwel
G. Evenwel
posted 1 month ago

Ik ben nu meerdere keren met Sjoerd mee geweest, naar verschillende huisjes in prachtige omgevingen. Je kan je echt focussen op het werk dat je wilt verzetten, omdat verder voor alles wordt gezorgd: heerlijk ontbijt, lunch en avondeten, goeie koffie en ter afleiding als je wilt een boswandeling. Wij gaan vaak met z'n twee om samen te werken aan ons bedrijf, waar genoeg ruimte voor is. 's avonds en tijdens de maaltijden is het heel fijn om andere, inspirerende ondernemers te ontmoeten en gebruik te maken van elkaars expertises.

Zeker een aanrader!

Aanmelden

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

27 t/m 31 januari23 t/m 27 maart18 t/m 22 mei29 juni t/m 3 juli

Type kamer:

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

ik blijf graag op de hoogte van VillaForum evenementen via de nieuwsbrief