Aan de slag met jouw bedrijf!

Stimuleer creativiteit in Limburg

Ga je mee met een VillaForum? Dan is jouw werkplek geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Creatieve plek om te werken

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Deze editie gaan we naar een oud vakwerkhuis met een uniek uitzicht over het Geuldal in Zuid Limburg.

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

Reserveer nu jouw workation voor 475,-. Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

Riske Devries
Riske Devries
posted 2 months ago

Als ik kon, zou ik elke editie van Villaforum weer meegaan. Een weekje weg met Sjoerd geeft super veel focus, inspiratie en rust. Echt de perfecte combinatie van werk, vakantie en netwerken. Het is altijd gezellig met de andere deelnemers, de huizen waar we verblijven zijn prachtig, het eten is heerlijk en Sjoerd zorgt altijd voor een heerlijke sfeer. En, het belangrijkste: ik krijg bij een weekje Villaforum altijd meer gedaan dan in een gewone week. Bij twijfel: doen!

Aanmelden

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

29 juni t/m 3 juli23 t/m 27 november

Type kamer:

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)

ik blijf graag op de hoogte van VillaForum evenementen via de nieuwsbrief