Aan de slag met jouw bedrijf!

Stimuleer creativiteit in Limburg

Ga je mee met een VillaForum? Dan is jouw werkplek geen saai kantoor, maar een landelijke villa gelegen in het groen. De villa is van alle gemakken voorzien: internet, een ruime leefkeuken met comfortabele werkplekken, knusse hoekjes om weg te kruipen met een boek en een goede kop koffie.

The workation begint op maandagmiddag en eindigd op vrijdagmorgen. Een zee aan tijd om te werken aan je boek, marketingplannen of een ander groot project. En dat alles zonder de afleidingen van thuis. Een plek voor ontspanning, focus en nieuwe ideeën.

Creatieve plek om te werken

VillaForum vindt plaats op verschillende inspirerende locaties in Limburg. Dat is leuk, want dan kies jij zelf in welke omgeving jij wilt werken en wanneer je mee wilt gaan. Deze editie gaan we naar een oud vakwerkhuis met een uniek uitzicht over het Geuldal in Zuid Limburg.

Ja, ik wil aan de slag met mijn bedrijf!

Reserveer nu jouw workation voor 380,-. Inclusief luxe accommodatie in het groen, gezonde en lekkere maaltijden, onbeperkt baristakoffie en verse thee. Prijs is exclusief btw.

Hidde Tangerman
Hidde Tangerman
posted 2 months ago

De perfecte combinatie van werk en vakantie! Het is verbazingwekkend hoeveel werk er uit je handen komt terwijl je tegelijkertijd een echt vakantiegevoel hebt. De prachtige villa in het midden van de heuvels van Zuid-Limburg en Sjoerds onvolprezen kookkunsten hebben dit één van de beste werkweken van het jaar gemaakt. Daarnaast heb ik er ook nog leuke en waardevolle contacten aan overgehouden. Zéér de moeite waard dus!

Aanmelden

Naam

Bedrijfsnaam

Bedrijfsadres (straat, postcode & plaats)

e-mail

Telefoonnummer

Welke periode ga je mee?
2 t/m 6 juli

Wat wil jij bereiken deze week? 

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie onderaan de in de footer)