VillaForum & Bites & Business coworking break Zuid-Limburg

Speciale coworking break voor Bites & Business leden!

Coworking met vrouwennetwerk Bites & Business

VillaForum organiseert van 18 tot 22 september een Bites & Business coworking break voor haar leden. Het concept is zoals VillaForum deelnemers het gewend zijn. Even weg uit de dagelijkse routine, een andere omgeving en een ander ritme. En met de sfeer en luxe van een vakantie, want je verblijf is geheel verzorgd. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Dus kans op meer business, netwerken en plezier.

Unieke werkplek

Net onder Maastricht ligt het dorpje Epen, nog net in Limburg. Het land kenmerkt zich door de vele kastelen en typische hoeven, de charmante dorpjes, de groene valleien met boomgaarden en weiden.

Net buiten Epen staat het VillaForum vakwerkhuis, ingericht voor de Bites & Business coworking break. Het vakwerkhuis dateert uit 1737 en heeft oorspronkelijk dienst gedaan als boerderij. Elke ruimte ademt de sfeer van nostalgie. De oude boerderij doet nu dienst als luxe vakantiewoning. De woning is rustig gelegen boven op een heuvel met een uniek uitzicht over de weilanden en er is zelfs een 8-persoons saunalandschap! Dan kan je helemaal tot rust komen na een harde dag werken.

Meedoen? Maak dan een reservering!

De Bites & Business coworking break wordt in samenwerking met VillaForum georganiseerd. Reserveer nu voor deze unieke co-working werkweek voor 375,- inclusief: alle maaltijden, yoga en meditatie, de korte workshops en het gebruik van de sauna. Reserveren kan via de Bites & Business of stuur een email naar info@villaforum.nl 


Geen Bites & business lid maar wel graag meedoen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!