Sjoerd Commandeur

Sjoerd Commandeur

Oprichter VillaForum

Waarom coworking breaks in Limburg?

Het plezier, de rust en de ruimte die ik als kind heb gekend, dat is precies wat ik deelnemers tijdens een VillaForum Coworking Break wil laten ervaren. Ik ben geboren in het dorp Wormer: daar speelde ik met mijn zussen tussen de koeien en liep ik met de honden langs de meren en door de velden.

Nu is de grote stad mijn thuis, maar het platteland bleef aan mij trekken. Daarom heb ik geregeld een huisje gehuurd, in een bosrijke omgeving, om aan de slag te gaan met verschillende projecten. Een andere omgeving werkte heel goed voor mij. Het gaf mij nieuwe inzichten, ik werd productief en geconcentreerd. En toch bleek er genoeg tijd te zijn voor leuke dingen.

Tijdens één van deze werkweekenden, in de Hoge Veluwe bij Arnhem, is het idee ontstaan om VillaForum te beginnen.

Unieke omgeving om te werken

Mijn horeca-achtergrond is voor mij de drijfveer om iedereen een goed verzorgde coworking ervaring te geven. Persoonlijk contact en vertrouwen staan daarbij voorop.

Ik wil een setting creëren waarin jij je goed voelt. Geen kantooromgeving, maar een landelijk gelegen villa met andere ondernemers uit verschillende disciplines. Hierdoor kunnen nieuwe ideeën ontstaan en werk je productiever.

Nieuwe inzichten door coworking

In 2013 ben ik begonnen met een cursus Mindfulness, waarin ik veel meer heb geleerd dan meditatie alleen. Het heeft me nieuwe inzichten gebracht, bijvoorbeeld dat meer genieten productiviteit niet in de weg hoeft te staan, maar juist kan versterken.

En vooral dat anders werken kan leiden tot nieuwe resultaten. Want zoals Einstein zei: “Als je doet wat je altijd hebt gedaan krijg je de resultaten die je altijd hebt gekregen” Dat wil ik graag meegeven aan mijn gasten.

Nieuw aanbod

VillaForum ontwikkeld zich ook door. Zo is er sinds 2017 de 3-daagse cursus ‘Beter filmen en zakelijk vloggen met de smartphone‘ toegevoegd aan het aanbod. Tijdens deze intensieve videocursus leert filmmaker André Kloer de deelnemers professionele films te maken. En sinds 2018 kun je nu ook als (beginnend) schrijver bij ons terecht en kun je je een week in luxe opsluiten. Een week focus voor je boek in wording, met begeleiding van schrijfcoach Barbara Trappenburg.

Wil je meer weten over het aanbod? Neem dan gerust contact met mij op.

Sjoerd Commandeur
+31651640974 / info@villaforum.nl